TEOSYAL REDENSITY II


Elaborat de laboratoarele elvetiene TEOXANE, TEOSYAL REDENSITY II este cea mai buna solutie pentru a scapa de cearcane si ridurile din jurul ochilor.

Care sunt factorii ce conduc la aparitia cearcanelor si a ridurilor din jurul ochilor?

Zona de sub ochi este extrem de fragila si sensibila, astfel primele semne de oboseala si de imbatranire sunt vizibile imediat. Cearcanele pot avea cauze diverse, cum sunt: oboseala, microcirculatia deficitara, trecerea timpului cat si genetica.

In jurul varstei de 30 de ani, incep sa apara semne de imbatranire, pielea isi pierde din fermitate, musculatura se atrofiaza, tesutul adipos se diminueaza, ceea ce duce la pierderea volumului. Aceste prime semne de imbatranire incep sa devina vizibile de la coltul interior al ochilor si se intind pe contur, ceea ce confera un aspect vesnic obosit si trist.

Ce este produsul TEOSYAL REDENSITY II?

TEOSYAL REDENSITY II este singurul produs cu acid hialuronic special conceput pentru zona delicata a cearcanelor, avand o compozitie unica si complementara.

Efectele terapiei cu acid hialuronic Teosyal Redensity II sunt indelungate (aproximativ 12 luni), hranind permanent pielea cu aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine avand ca scop maximizarea rezultatelor pe termen lung.

Pentru tratarea caror zone este indicat produsul TEOSYAL REDENSITY II?

TEOSYAL REDENSITY II este recomandat in tratarea problemelor estetice, din zona:

  • santul lacrimal;
  • santul palpebromalar;
  • santul mediojugal;
  • ridurile perioculare (laba gastii);
  • ridurile periorale (deasupra buzei superioare).

shanti3

Ce contine produsul TEOSYAL REDENSITY II?

Formula unica a produsului TEOSYAL REDENSTY II este compusa din:

  • Acid hialuronic ce ofera volum si hidratare;
  • Un complex Dermo-restructurant cu rol nutritiv, restructurant alcatuit din 8 aminoacizi, 3 antioxidanti, Zinc, Cupru si vitamina B6;
  • Anestezic (0,3%) pentru un tratament nedureros.

Cum actioneaza produsul TEOSYAL REDENSITY II?

Compozitia gelului este conceputa pentru a acoperi si corecta perfect cearcanele si zonele unde este nevoie de corectia ridurilor fine. Acest produs ofera o corectie naturala, omogena si de lunga durata, iar complexul Dermo-Restructurant este conceput spre imbunatatirea texturii, elasticitatii si redensificarii pielii.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.