EnglishRomanian

Lifting Facial

Daca v-ati dorit sa existe o metoda prin care puteti sterge de pe chip 10 ani si care va poate reda aspectul ferm si luminos al pielii cu un minim de efort, liftingul facial este raspunsul la toate dorintele dumneavoastra.

Ce reprezinta liftingul facial?

Interventia de lifting facial reprezinta una din cele mai eficiente terapii de improspatare si intinerire a fetei. Liftingul facial permite intinderea pielii fetei si gatului, ofera fermitate pielii si musculaturii si, nu in ultimul rand, inlatura excesul de piele.

Cine poate apela si care sunt motivele ce va determina sa apelati la interventia de lifting facial?

Pacientii care se confrunta cu semne vizibile ale imbatranirii si care isi dorec sa aibe o forma frumoasa, ferma si intinerita a pielii cu un minimi efort pot apela cu incredere la interventia de lifting facial.

Cum se desfasoara interventia?

Interventia debuteaza printr-o incizie deasupra insertiei parului la nivelul tamplelor si se extinde cu atentie inspre zona frontala si in spatele urechilor astfel incit cicatricile sa fie ascunse. De asemenea, pentru liftingul gatului se poate asocia o mica incizie sub barbie. In timpul procedurii se separa pielea de grasimea si musculatura subjacenta, se intaresc tesuturile si se indeparteaza excesul de piele si grasime. Pielea este frumos reasezata, straturile fiind fixate iar linia de incizie inchisa cu atentie.

Care sunt etapele post-operatorii?

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: