EnglishRomanian

Acid Hialuronic – TEOSYAL

Ce este TEOSYAL(acid hialuronic)?

Fabricat în Elveţia, Teosyal ® reprezinta o gamă nouă de produse injectabile pentru reducerea ridurilor, pe baza de acid hialuronic 100%, extrem de biocompatibile, neresorbabile, TEOSYAL ® poate fi injectat pe toata fata, pe gat, pe decolteu si pe maini.

Acesta este un agent puternic de hidratare a carui cantitate în derm scade treptat cu vârsta. Din acesta cauza pielea se usuca, se fragilizeaza, şi apar primele riduri. Treptat, ţesuturi dispar şi se confruntă cu rafturi în sine. Injectat în derm, TEOSYAL ®, datorită concentraţiei sale puternice în acid hialuronic, compensează această pierdere de acid hialuronic.

Cand sunt vizibile rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile imediat. În scopul optimizarii rezultatului obținut, este important să se respecte protocolul recomandat de către medicul specialist, care poate varia între 1 şi 3 sesiuni inițiale. Efectul de lungă durată al TEOSYAL creste odata cu numarul de sedinte. 

Pentru a menține rezultatele obținute sunt necesare sedinte suplimentare de întreținere. Acestea vor necesita o cantitate mai mica de produs, datorită efectului cumulativ al sedintelor.

Ce este TEOSYAL ULTIMATE(acid hialuronic)?

TEOSYAL Ultimate este cea mai recentă generație de implanturi pentru volum din gama Teosyal şi reprezintă soluția ideală pentru pielea lăsată şi îndepartarea aspectului lucios al pielii. 

Conceput special pentru remodelarea feței ce necesită cantități mai mari de produs, TEOSYAL Ultimate permite o îmbunătățire semnificativă a armoniei feței prin creşterea țesutului subcutanat, prin crearea de volum (în pomeți, obraji şi bărbie), precum şi corectarea imediată a adânciturilor profunde ale pielii.

 Proprietățile sale reologice şi capacitatea sa de a crea un volum intens asigură un rezultat spectaculos şi o remodelare perfectă a feței.

Care este tehnica injectarii?

Injectarea se realizează cu un ac de 23 G (inclus în cutia de TEOSYAL Ultimate), cu un ac de18G sau cu o canulă flexibilă de18 G (în urma unei micro-incizii cu un ac NOKORTM sau cu o lamă de bisturiu de 11G). 
Pentru confortul pacientului poate fi făcută sub anestezie locală sau tronculară. De asemenea, poate fi aplicată o cremă de tip EMLA ®. 
Se recomandă respectarea cu stricteță a contraindicațiilor produsului.

Care este tehnica injectarii?

Care sunt efectele injectarii cu TEOSYAL ULTIMATE?

Obrajii sunt bombați, iar pomeții şi bărbia sunt remodelate pentru un rezultat imediat, optimizat pe termen lung. Una sau doua şedinte sunt suficiente pentru a obține o corecție ce durează în medie pană la 18 luni.

Ce este TEOSYAL KISS?

TEOSYAL ® Kiss este o formula exclusiva şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.

TEOSYAL ® Kiss este foarte reticulat, obținandu-se astfel un produs mai rezistent la degradare şi care garantează o durată de viață optimă. Un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantități mai mici de produs.

Ce este TEOSYAL DEEP LINES?

TEOSYAL ® Kiss este o formula exclusiva şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.

TEOSYAL ® Kiss eTEOSYAL ® Deep Lines este un produs foarte vâscos recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale feței, cum ar fi ridurile nazogeniene, liniile de marionetă şi altele.

In funcție de adâncimea ridurilor care trebuiesc tratate, sunt necesare unul sau, uneori, două sesiuni de tratament pentru rezultate optime. Un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantități mai mici de produs.ste foarte reticulat, obținandu-se astfel un produs mai rezistent la degradare şi care garantează o durată de viață optimă. Un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantități mai mici de produs.

Cand este nevoie de injectarea cu TEOSYAL DEEP LINES?

In cazul:

Dupa cat timp trebuie repetata procedura si cat tine efectul acidului?

Durata de viață estimată: 9 – 12 luni
Acesta durata de viață depinde de mai mulți factori: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuiesc corectate, tipul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum şi volumul injectat

Ce este TEOSYAL FIRST LINES?

TESOYAL ® First Lines este recomandat pentru corectarea liniilor fine şi a ridurilor superficiale: zone sensibile cum ar fi „laba gaştii” şi zona peribucală.

TEOSYAL ® First Lines: un nou retuş este recomandat după 6luni, şi va necesita injectarea unei cantități mai mici de produs.

Cand se foloseste TEOSYAL FIRST LINES?

Teosyal First Lines se foloseste in cazul:

Ce este TEOSYAL GLOBAL ACTION

Umplerea ridurilor este simplificata cu TEOSYAL GLOBAL ACTION

TEOSYAL ® Global Action este recomandat pentru umplerea ridurilor liniare, a pielii deteriorate, a ridurilor nazogeniene vizibile mai puțin sau mediu, a ridurilor peribucale şi glabelare. Este indicat pentru toate zonele feței în cazul în care ridurile nu sunt foarte vizibile.

TEOSYAL ® Global Action: un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantități mai mici de produs.

Cand se foloseste TEOSYAL GLOBAL ACTION?

Se poate folosi pentru toate zonele fetei, in special pentru ridurile medii.

RHA 1

RHA 1 are abilitatea de a umple liniile de expresie, avand un rezultat natural fara a fi sesizabil. Pentru tratamentul ridurilor fine de pe față, gât și decolteu.

RHA 2

Pentru tratamentul ridurilor moderate de pe partea superioară a feței, cum ar fi glabela, fruntea și picioarele corbului sau pentru a adăuga volum buzelor și/sau a le accentua conturul.

RHA 3

Pentru tratamentul rid moderate de pe partea superioară a feței, cum ar fi glabela, fruntea și picioarele corbului sau pentru a adăuga volumul buzelor și/sau a le îmbunătăți conturul.

RHA 4

Conceput pentru restaurarea si crearea de volum pe arii dinamice extinse precum obrajii. Are o structura dinamica, mentine elasticitatea pielii si are o durata de pana la 20 de luni.

RHA Kiss

Pentru remodelarea subtilă și dinamică a buzelor cu o cantitate mică de produs

TEOSYAL® PURESENSE ULTRA DEEP

Pentru a construi sau a restabili volumul în zone precum pomeții și bărbia

TEOSYAL® PURESENSE ULTIMATE

Conceput pentru recuperarea volumului zonelor întinse(Pomeți – Bărbie – Linia maxilarului – Tâmple)

TEOSYAL PURESENSE KISS®

Creat special pentru volumizarea și conturul buzelor.

Redensity 1

Redensity [I] este un acid hialuronic natural, concentrat (15 mg/ml) care îmbunataete fermitatea, hidratarea si elasticitatea pielii, restaurând capacitatea pielii de a reflecta lumina.

Cu o formula unica si brevetata de componente ale pielii, Redensity 1 contine aminoacizi, antioxidanti, minerale, vitamina B6 si 0,3% Lidocaina.

Redensity 2

Singuru gel special creat pentru corectarea cearcanelor. Redensity II contine un cocktail de 14 nutrienti esentiali prezenti in piele printre care aminoacizi, antioxidanti, minerale, vitamina B6 si 0,3% Lidocaina.

TEOSYAL® PURESENSE GLOBAL ACTION

Pentru tratarea liniilor/ridurilor moderate, a depresiilor cutanate, a pliurilor nazolabiale si a glabelei.

Dupa cat timp trebuie repetata procedura si cat tine efectul acidului hialuronic?

Durata de viață estimată: 6 luni
Acesta durata de viață depinde de mai mulți factori: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuiesc corectate, tipul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum şi volumul injectat.