EnglishRomanian

Lipoaspiratia

Ce este lipoaspiratia?

Lipoaspiratia, cunoscuta si sub denumirea de „Liposuctie„ , este procedura chirurgicala de conturare corporala prin care se indeparteaza grasimea aflata in exces in zone precum abdomern, solduri, coapse, genunchi, gambe, glezne, brate, sani, zona mandibulara, gat, fese, si care implica mai multe incizii mici de circa 3-4 mm.

Care sunt motivele pentru care puteti apela la lipoaspiratie?

Lipoaspiratia se recomandata persoanelor care isi doresc o remodelare corporala sigura eficienta si de lunga durata prin eliminarea grasimii ce nu poate fi eliminata prin dieta si exercitii fizice.

Cui se adreseaza aceasta interventie?

Se adreseaza atat pacientilor de sex feminim cat si celor de sex masculin, care au inteles ca este o  metoda de conturare corporala si nu de slabire .

Inainte de interventie:

Zonele in care se poate interveni prin liposculptura sunt:

Operatia

Inainte de operatia chirurgul va desena zonele care trebuiesc lipoaspirate. Initial, se infiltreaza o cantitate mare de ser fizilogic si adrenalina diluata (de 2-3 ori mai mare decat cantitatea de grasime ce se apreciaza a fi lipoaspirata). Interventia se efectueaza cu ajutorul unor canule speciale de diametre diferite care sunt introduse prin incizii minime ; canulele sunt conectate la un aspirator special care va aspira depozitele de grasime. Inciziile sunt ulterior suturate sau nu, in functie de preferinta chirurgului. In functie de zonele tratate se vor aplica diferite “imbracaminti” compresive care vor trebui purtate cel putin o luna dupa operatie.

Care sunt etapele premergatoare interventiei?

Postoperator:

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: