EnglishRomanian

Lifting frontal

Lifting frontal pentru un chip luminos!

Cu siguranta v-ati intrebat care este secretul unui chip proaspat, si cum puteti capata un aspect facial mai tanar si mai luminos?

Liftingul frontal este raspunsul intrebarilor dumneavoastra!

Ce reprezinta Liftingul frontal?

Liftingul frontal este procedura prin care, cu ajutorul unor incizii mici in linia de insertie a parului, puteti elimina ridurile si cutele de pe frunte. Aceasta procedura este menita sa redea un aspect mai tanar si mai ferm al pielii in zona frontala.

Cine poate apela si care sunt motivele ce va determina sa apelati la interventia de lifting frontal?

Odata cu trecerea timpului trasaturile faciale se modifica, cu precadere zona fruntii este cea mai afectata de aceste schimbari, iar acest fapt va poate face sa pareti mai obosit, suparat, mai trist sau mai imbatranit.
Liftingul frontal va confera o reintinerire si infrumusetare considerabila a partii frontale a fetei, redand aspectrul proaspat, tanar si luminos.
Procedura de lifting frontal este recomadata atat pesoanelor tinere cat si celor trecute de varsta de 50 de ani.

Cum se desfasoara interventia?

Liftingul frontal este efectuat cu ajutorul endoscopului si al unor instrumente speciale introduse prin incizii mici facute pe linia de insertie a parului.

 

Aceasta procedura permite corectarea cutelor si ridurilor vizibile la nivelul fruntii.
Operatia dureaza in medie 1-2 ore, iar inciziile facute in pielea capului sunt foarte discrete si in intregime acoperite de par.

Care sunt etapele post-operatorii?

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: