EnglishRomanian

Lifting Facial cu fire RESORBABILE PDO

Liftingul facial cu fire resorbabile PDO este metoda sigura si eficienta de reintinerire pentru persoanele ce isi doresc o schimbare vizibila si indelungata a aspectului facial fara a trece prin chinurile unei interventii chirurgicale!

Ce reprezinta Liftingul cu fire resorbabile PDO?

Liftingul cu fire resorbabile PDO este procedura de lifting nechirurgicala prin care se pot recalibra obraji, linia maxilarului, sunt corectate santurile nasolabiale, liniile marioneta, sunt ridicate si arcuite sprancenele, este ridicat si ingustat nasul, de asemenea se poate realiza ingustarea barbiei si care nu are efecte secundare sau reactii adverse.

Cine poate apela si care sunt motivele ce va determina sa apelati la interventia de lifting facial cu fire resorbabile PDO?

Aceasta interventie este ideala pentru persoanele care doresc sa obtina un aspect mai tanar al chipului, fara a se supune insa chinurilor interventiei clasice.
Tensiunea creata de firele resorbabile combinata cu retentia de fluide determinata de procedura creaza efect de lifting vizibil din primul moment. Firele incep sa lucreze imediat, insa efectul cel mai puternic este obtinut dupa 2-3 luni.

Cum se desfasoara interventia?

Liftingul cu fire resorbabile PDO consta in introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele, in timp ce ace acele sunt indepartate. Polidoxanona este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: