EnglishRomanian

TEOSYAL ® Meso

Daca va doriti o hidratare profunda si de durata produsul TEOSYAL ® Meso este alegerea ideala pentru tenul dumneavoastra.

image001

Ce este produsul TEOSYAL  ® Meso?

 

Conceput de laboratoarele elvetiene TOXANE, produsul TEOSYAL ® Meso este un acid hialuronic nereticulat ce are o formula special creata  pentru a optimiza hidratarea pielii.

 

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o componenta naturala a pielii ce se regaseste cu precadere in piele si cartilaje. Datorita efectelor sale de umplere, corectare si de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, in industria cosmetica.

 

Acidul hialuronic functioneaza in organism ca un burete, retinand apa pentru a mentine zona tratata ferma si catifelata.

image002

Pentru ce se poate utiliza acidul hialuronic TEOSYAL  ® Meso?

 

Produsul TEOSYAL ® Meso permite hidratarea in profunzime a pielii datorita proprietatilor sale vasco-elastice si hidrofile. Acest acid hialuronic este recomandat injectarii in deosebi in timpul sedintelor de revitalizare a pielii, pentru persoanele cu pielea fina si deshidratata, totodata avand efect si de prevenire a imbatranirii pielii.

 

Cate sedinte sunt recomandate?

Pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase sunt recomandate 2-3 sedinte, efectuate la un interval de aproxaimativ trei saptamani.  Sedintele de monitoriza se vor efectua la fiecare 2-3 luni in funcţie de starea pielii.

 

Care este durata de viata a produsului?

Durata de viata a produsului TEOSYAL  ® Mesoeste de 2-3 luni.

 

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150 / 0256220692.