TEOSYAL KISS

Conceput de laboratoarele din Elvetia Teoxane, Teosyal Kiss este produsul special creat, ideal pentru corectarea inperfectiunilor buzelor.

 

Ce presupune procedura de marire a buzelor cu Teosyal Kiss?

Zona buzelor este o zona extrem de delicat de corectat si tratat datorita texturii foarte sensibile, vascularitatii bogate si mobilitatii foarte mari, astfel laboratoarele Teoxane au conceput un produs revolutionar, bazat pe acid hialuronic pentru corectarea si umplerea buzelor.

image003

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o componenta naturala a pielii ce se regaseste cu precadere in piele si cartilaje.

Datorită efectelor sale de umplere, corectare şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, în industria cosmetică.

Acidul hialuronic functioneaza in organism ca un buretere tinand apa pentru a mentine zona tratata ferma si catifelata.

image005

 

Ce este Teosyal Kiss?

Teosyal Kiss este cel mai pur acid hialuronic pentru corectarea buzelor din lume fiind 100% natural si cu efect de lunga durata. De asemenea Teosyal Kiss are o vascozitate marita, astfel rezulatul fiind mai indelungat fata de alte substante folosite pentru marire de buzelor.

Tratamentul se Teosyal Kiss confera o marirea volumului buzelor, cat mai naturala din punct de vedere estetic.

Cui i se adreseaza aceasta terapie?

Buzele joaca un rol extrem de important in estetica faciala a unui individ, dar de cele mai multe ori acestea necesita mici ajustari pentru a conferii un aspect tanar, frumos si pentru a se armoniza cu fata.

Marirea buzelor constaintr-o procedura simpla, sigura si in acelas timp spectaculoasa ca rezultat. Procedura dureaza 35-45 de minute, este nedureroasa, deoarece se realizeaza sub anestezie locala si nu necesita internare.

Care este durata de viata a acidului hialuronic Teosyal Kiss dupa injectatre?

Durata de viata a acidului hialuronic Teosyal Kiss variaza intre 9-12 luni.  Acesta depinde de mai mulţi factori: tipul de piele al pacientului, precum şi volumul injectat.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.