EnglishRomanian

TEOSYAL DEEP LINES

Odata cu trecerea timpului, cantitatea naturala de acid hialuronic din organismul uman scade treptat, fapt ce conduce la aparitia ridurilor. Astfel conceput de laboratoarele din Elvetia Teoxane, Teosyal Deep Lines este produsul special creat, ideal pentru umplerea ridurilor profunde.

Ce este produsul Teosyal Deep Lines?

Teosyal Deep Lines este un produs bazat pe 100% acid hialuronic, cu o vascozitate mare, recomandat si utilizat in umplerea ridurilor profunde ale fetei.Formula sa, anti-imbatranire,face ca ridurile profunde, cum sunt ridurile nazogeniene,liniile de marionetă şi altele, sa dispara.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o componenta naturala a pielii ce se regaseste cu precadere in piele si cartilaje. Datorită efectelor sale de umplere, corectare şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, în industria cosmetică. Acidul hialuronic functioneaza in organism ca un burete retinand apa pentru a mentine zona tratata ferma si catifelata.

Cum se desfasoara tratamentul cu Teosyal Deep Lines?

Tratamentul se realizeaza prin injectare. In functie de adancimea ridurilor ce necesita a fi tratate, pentru a obtine rezultate optime sunt necesare unul sau, uneori, două sesiuni de tratament.

Care este durata de viata a acestui produs?

Durata de viata a acestui produs variaza intre 6-9 luni. Acesta durata de viata este data de mai mulţi factori: cantitatea de produs injectata, de tipul de piele al pacientului si severitatea ridurilor ce trebuiesc corectate.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: