TERAPIA DRACULA

Terapia Dracula Timisoara

Terapia Dracula este interventia extrem de eficienta, ce foloseste propriul sange al pacientului pentru a obtine plasma concentrata in plachete, celule stem si factori de crestere, in scopul rejuvenarii pielii si a scalpului cu efecte uimitoare!

Ce este terapia Dracula?

Tratamentul ce foloseste plasma proprie bogata in plachete cunoscut si sub denumirea de Platelet Rich Plasma – PRP sau S3, este cea mai moderna solutie de reintinerire si regenerare a pielii prin forte proprii. Presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sange si reintroducerea acestora in tesutul cutanat, stimuland astfel procesele de reparare celulara si de sinteza de neocolagen pe termen lung. Initial, acest tratament a fost folosit în ortopedie, in refacerea tendoanelor si a oaselor dupa fracturi, apoi in stomatologie in regenerarea gingivala si in chirurgia plastica pentru cicatrizarea arsurilor. 
Tratamentul cu sange propriu este azi tot mai mult folosit in intreaga lume cu scopul de a reintineri pielea fetei, a gatului, a decolteului si a mainilor. Aceasta procedura se adreseaza pacientilor care vor o imbunatatire a aspectului, dar nu vor sa apeleze la injectarea cu o substanta chimica sau artificiala.

Terapia Dracula Shanti Beauty Clinic - Timisoara

Cum se realizeaza procedura?

Procedura presupune urmatoarele: se recolteaza o cantitate mica de sange intr-o eprubeta sterila, se proceseaza rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce contin factorii de crestere si reparare. Acestia se elibereaza in mod natural in orice tentativa a organismului de a repara o leziune. Cu ajutorul unui ac extrem fin plasma se va injecta in piele, dupa ce in prealabil s-a amortit pielea fetei cu o crema anestezica. Toate aceste etape de recoltare si preparare se efectueaza rapid, in prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aiba siguranta ca se administreaza propriul sange si toata procedura este perfect sterila.

Intervenţia durează cel mult două ore. Intervenţia nu este dureroasă. Pacientul va simţi doar cateva întepaturi.

Terapia Dracula Shanti Beauty Clinic Terapia Dracula Shanti Beauty Clinic - Timisoara

 

 

 

 

Exista contraindicatii sau riscuri?

Un element extrem de important pe care trebuie sa stiti si de care trebuie sa tineti cont este faptul ca spre deosebire de alte tratamente, terapia dracula nu are absolut nicio reactie adversa, componentele plasmei fiind biocompatibile, si nu exista riscul de a fi respins de organism, fiind obtinut din propriul sange. In plus, pentru eliminarea cearcanelor, constituie cel mai sigur si eficient tratament, tot datorita faptului ca sunt folosite propriile celule!

Pacientii trebuie sa aiba o stare de sanatate buna, sa nu fie in episod febril, sa nu aiba tulburari de coagulare, boli autoimune.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.