BOTOX IMPOTRIVA TRANSPIRATIEI EXCESIVE

Transpiratia excesiva este un simptom frecvent care produce foarte mult disconfort pacientului. In mod frecvent, persoanele ce transpira abundent au sistemul nervos hiperactiv.

Botoxul este o substanta care atunci cand este injectata intr-o zona in care exista transpiratie excesiva, poate cauza neutralizarea stimularii nervilor, evitand astfel transpiratia.

Botox impotriva transpiratiei - Beauty Clinic Timisoara

 

 

 

 

 

 

 

Ce este hiperhidroza?

Hiperhidroza reprezinta termenul medical ce descrie transpiratia in exces fata de cea necesara in mod normal pentru reglarea temperaturii corporale.

Exista trei tipuri de hiperhidroza:

  • indusa emotional care afecteaza in principal zona axilara si palmele;
  • hiperhidroza localizata;
  • hiperhidroza generalizata.

Cum se realizeaza procedura de injectare a Botoxului impotriva hiperhidrozei?

Procedura se realizeaza prin injectarea Botoxului in axila. Astfel, sunt scoase din functie glandele exocrine sudoripare. Efectul acestui tratament dureaza 8-9 luni, in functie de locul injectiei, doza administrata si de modul in care recatineaza organismal fiecarui individ in parte.

Procedura consta in injectarea cantitatii de Botox in 15-20 de zone diferite care sa acopere intreaga arie afectata.

Prin injectarea toxinei sunt scose din functie glandele exocrine sudoripare.

botox-impotriva-transpiratiei-timisoara-beauty-clinic

 

 

 

 

 

 

Care este candidatul ideal pentru aceasta interventie?

Tratamentul cu botox pentru hiperhidroză se poate incepe inca de la varsta de 13-14 ani. Aceasta procedura nu este recomandata femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.

 Cat dureaza procedura si care sunt riscurile acesteia?

Procedura dureaza aproximativ 15 – 20 de minute, iar toxina este injectata printr-un ac minuscule in zona afectata. Deoarece nu se injecteaza profund, procedura nu prezinta riscuri de a leza musculatura profunda.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.