TEOSYAL® RHA

Laboratoarele elvetiene TEOXANE va propun un produs revolutionar TEOSYAL® RHA, primul acid hialuronic care va respecta extresivitatea faciala.

 Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este componenta naturala a pielii. Acesta este o proteina ce se gaseste in organismul uman in deosebi in cartilaje si piele. De asemenea, s-a demonstrat faptul că acidul hialuronic contribuie la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.

Acidul hialuronic retine apa caun burete, pentru a mentine pielea ferma si catifelata.
Partea negativa este faptul ca volumul de acid hialuronic din piele scade o data cu vârsta. Acest fapt conduce la pierderea elasticităţii şi apariţia ridurilor.

Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, în industria cosmetică.

image001

Ce este produsul TEOSYAL RHA?

Produsele TEOSYAL® RHA au fost create de Laboratoarele TEOXANE comform unui proces patentat pentru a indeplini cerintele zonelor faciale mobile.

Acesta este un singurul gel cu acid hialuronic asemanator cu cel produs in mod natural de corpul uman, ce are rolul de captare a apei in epiderma.

TEOSYAL® RHA este cel mai eficient filler pentru restaurarea volumelor faciale, avand cel mai inalt grad de puritate, ce se integreaza perfect la locul injectarii fara sa fie observabil vizual, sau tactil. In acest mod rezultatul este foarte natural, fiind perfect pentru zonele mobile ale fetei cum sunt obrajii, pliurile nazolabiale si ale ochilor, fruntea, zona periorala.

image002

 

Cum va pastreaza acest tratament aspectul natural al pielii?

TEOSYAL® RHA revolutioneaza felul in care esteproiectat acidul hialuronic, pentru ca respecta dinamica si expresiile fetei. Astfel acesta permite sa te miri, incrunti, zambesti, saruti, fara ca fillerul tau sa fie vizibil. Prin aceasta tehnologie s-a dezvoltat cea mai naturala molecula de acid hialuronic, similara cu cea care se gaseste in mod natural in piele, cu un grad de puritate foarte ridicat.

Efectul obtinut dupa injectare este imediat, fara vanatai si durabilitatea acestuia este cea mai mare.

Esential este faptul ca molecula de RHA are memorie astfel se modeleaza foarte usor, altfel spus se intinde si rezista la presiune, iar apoi revine la forma initiala. Acesta este de fapt marele avantaj al acestui produsanume abilitatatea de a se adapta si conforma la orice tip de piele.

Gama TEOSYAL®RHA este alcatuita din patru tipuri de produse, caracterizate de distincte feluri de vascozitate, pentru indicatii de injectare diferite: RHA1, 2, 3 si 4, de la riduri fine pana la restaurarea pometilor.

image003