TEOSYAL REDENSITY 1

image001

 

Daca va doriti o intinerire vizibila si eficienta a fetei, gatului si decolteului,Teosyal Redensity 1 este solutia cea mai sigura, cu rezultate spectacloase si durabile in timp.

 
Ce este TEOSYAL REDENSITY 1?

Teosyal Redensity 1 este un tratament revolutionar,dezvoltat de Laboratoarele TEOXANE din Elvetia, ce consta intr-o solutie foarte eficienta pentru reintinerirea pielii la orice varsta.

Acest tratament este situat intre fillerele cu acid hyaluronic si mesoterapie.

Redensity 1 este un tratament de intinerire, reda aspectul natural al pielii, luminozitatea o redensifica si reintinde pielea,datorita unei formule speciale si patentate.

 In ce consta acest tratament?

Procedura cu TEOSYAL Redensity 1 consta in injectarea  in piele a produsului, prin diverse tehnici,astfel incat elementele componente, Acidul Hiarulonic, Lidocaina si Complexul Dermo-Restructurant (8 amino acizi, 3 antioxidanti, 2 minerale, si vitamine)sunt disipate in mod uniform in piele.

 

image002

Recomandat pentru orice vârstă dar, cu precadere pentru persoanele ce doresc să-şi păstreze pielea tanara, tonifiată si luminoasa, Redensity 1 este un tratament minim-invaziv, nedureros.

Terapia este simpla, eficienta si consta in efectuarea a 3 sedinte la intervale de 3 saptamani, ceconfera rezultate cumulative incepand de la prima sedinta.

TEOSYAL Redensity 1 este ideal in tratamentul fetei, gatului dar si a decolteului, o zona des ignorata de tratamentele traditionale.

LaboratoareleTEOXANE garanteaza rezultate uniforme si indelungate, pielea este luminoasa, radianta uniforma si naturala revitalizata si fina.

Cui ii este adresat acest tratament?

Stresul, varsta, dezechilibrele hormonale (post-natal, menopauza, etc.) soarele, fumatul, si stilul de viata nesanatos sunt factoriai imbatranirii tenului. Astfel apar ridurile si liniile fine, textura pielii este neuniforma si se creeaza zone intunecate,iar tenul arata obosit.

Tratamentul este adresat tuturor persoanelor, la orice varsta, care vor o revitalizare vizibila, recapatarea luminozitatii naturale, globale a pielii.

Aceasta procedura este recomandata pentru femeile de 30 de ani, care vor un tratament foarte eficient de reintinerire a pielii, dar si pentru persoanele de peste 45 de ani care au folosit fillere cu acid hialuronic şi doresc o intinerire generala a pielii.

 Care sunt etapele premergatoare terapiei si contraindicatiile acestui tratament?

Cu 7 zile inaintea injectării nu este recomandată administrarea aspirinei, analgezice anti-inflamatorii şi anticoagulante, suplimente cu Vitamina E, Ginko Biloba, iar în primele zile după injectare trebuie evitată expunerea la temperaturi extreme (frig intens, saună, ultravioletesausoare) şi aplicarea machiajului timp de 24 de ore după injectare.

TerapiaRedensity 1 nu este recomandata femeilor însărcinate sau care alăptează şi nici persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la acid hialuronic, boli auto imune sau alte boli care afectează sistemul imunitar.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.