MEZOTERAPIE – SPUNE ADIO CELULITEI SI VERGETURILOR!

Mezoterapia reprezinta cea mai revolutionara terapie minim invaziva impotriva celulitei si a vergeturilor, un real cocktail al frumusetii.

MEZOTERAPIE – SPUNE ADIO CELULITEI SI VERGETURILOR

 

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia este tehnica nedureroasa prin care se injecteaza cantitati mici dintr-o anumita mixtura medicamentoasa continand farmaceutice clasice sau homeopate, extracte naturale, vitamine aminoacizi si enzime in mesoderm. Aceste doze mici de substante sunt injectate prin ace foarte fine in zonele care trebuie tratate.

Aceasta terapie minim invaziva s-a dovedit extrem de eficienta in: celulita, tratamente cosmetice, intinerire faciala, alopecie.

Ce presupune mezoterapia pentru celulita?

Celulita este o problema cu care se confrunta peste 95% din femei. Aspectul de coaja de portocala al pielii de la nivelul coapselor, feselor, soldurilor, gambelor se datoreaza unei modificari a pielii cu celule de grăsime, proiecţii mici de celule adipoase care ies in derm. Gradul de neuniformitate si neregulile de grasime subcutanata, confera pielii aspectul neuniform numit celulita.

Mezoterapia - Clinica de infrumusetare Timisoara

Topirea adipozitatilor localizate se poate realiza prin aceasta tehnica in orice zona a corpului: abdomen, flancuri, torace posterior, coapse, fese, genunchi, gambe sau glezne.

Mozoterapia prin injecții presupune introducerea in zona cu depozite de grăsime a unor amestecuri de substante active, care topesc grăsimea subcutanata, obtinandu-se o reducere a circumferintei si o remodelare a zonei injectate.

Compozitia solutiei de injectat depinde de gradul de celulita.

Cate sedinte sunt necesare?

Numarul de sedinte necesare poate varia de la 6 la 12. Acest numar este stabilit de medic, in functie de necesitatile fiecarui pacient si de felul in care raspunde acesta la tratament. Rezultatele acestei terapii sunt indelungate.

Exista efecte adverse, si daca da, care sunt acestea?

Deoarece aceasta interventie este minim invaziva, injectiile sunt atat de rapide incat durerea nu are timp sa se simta.

Eventualele efecte adverse constau in aparitia unor usoare vanatai, la nivelul zonelor injectate, care vor disparea in maxim o saptamana.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.