MEZOTERAPIA PENTRU SCALP

mezoterapie-scalp-timisoara-beauty-clinic

 

Caderea parului este o afectiune cu care se confrunta tot mai multe personae, fumatul, stresul alcoolul, poluarea atmosferica, regimul alimentar si substantele chimice determina aparitia alopeciei incepand de la varsta de 20 de ani. Mezoterapia scalpului s-a dovedit a fi o excelenta terapie impotriva caderii parului, dar si a altor probleme cum sunt seboraceea, eliminarea matretii, par lipsit de stralucire, firav, incetinirea procesului de albire al parului.

Ce este mezoterapia pentru scalp?

Mezoterapia scalpului este o metoda dermato-cosmetica utilizata in tratarea alopeciei (caderea parului) la care recurg tot mai multi pacienti, femei si barbati, pentru stimularea regenerarii parului pe scalp.

Mezoterapia scalpului, ca orice tip de mezoterapie, este tehnica nedureroasa prin care se injecteaza cantitati mici dintr-o anumita mixtura medicamentoasa continind un cocktail de farmaceutice clasice sau homeopate, extracte naturale, vitamine aminoacizi si enzime in mesoderm. Aceste doze mici de substante sunt injectate prin ace foarte fine in zonele care trebuie tratate.

 

scalp-mezoterapie-beauty-clinic-timisoara

Aceasta terapie minim invaziva s-a dovedit extrem de eficienta prin patrunderea substantelor injectate acolo unde este nevoie de ele, pentru regenerarea si stimularea cresterii si refacerii firului de par stimuland totodata microcirculatia scalpului.

 

Ce presupune mezoterapia pentru scalp?

Caderea parului reprezinta o afectiune a foliculilor pilosi de la nivelul scalpului.

Cauzele declansarii caderii parului sunt diverse: stresul, substantele chimice, regimul alimentar inadecvat, boli sistemice, radiatii de tip X sau Gama, afectiuni dermatologice (micoze, parazitoze), preparate cosmetic agresive, fumatul, alcoolul, poluarea atmosferica.

CADEREA PARULUI - BEAUTY CLINIC TIMISOARAMezoterapia pentru scalp Timisoara

Mezoterapia pentru scalp - Beauty Clinic Timisoara

 

Mezoterapia pentru par se efectueaza pe scalp atat la femei cat si la barbati, in functie de motivul caderii parului si de sexul pacientului, utilizandu-se substante ce produc vasodilatatie la nivelul foliculilor pilosi care hranesc firul de par, astfel stimulandu-se cresterea parului.

Prin mezoterapie, diverse substante naturale sunt distribuite cu ajutorul unor micro-injectii precis la nivelul dermului care este tesutul de mijloc dintre epiderm si tesutul gras de sub piele. Pentru ca, in mod obisnuit, epidermul este o bariera in calea majoritatii substantelor aplicate pe piele, mezoterapia asigura patrunderea substantelor injectate acolo unde este nevoie de ele, pentru a contribui la regenerarea parului.

Care sunt contraindicatiile acestei terapii?

Ca orice terapie, aceasta prezinta si anumite contraindicatii care vizeaza: infectii ale pielii, herpes, psoriazis, cancer, boli autoimune, teren alergic, copii, sarcina, alaptare.

Care sunt etapele premergatoare interventiei?

  • pacientul trebuie sa fie spalat pe cap cu o zi inainte de injectare;
  • se intrerupe tratamenul cu aspirina cu o saptamana inainte de injectare.

Cate sedinte sunt necesare?

Numarul de sedinte recomandat variaza  intre 6 si 12, in functie de situatia concreta de la inceput. Se realizeaza 1 sedinta pe saptamana. Dupa terminarea sedintelor se va face o pauza de 2 luni, urmata de un control si doar daca este cazul se revine la o noua serie de tratament.

Care sunt etapele postoperatorii?

 nu va spalati pe cap minim 24 ore;

– nu va expuneti la soare;

– evitati sauna sau alte activitati sportive intense minim 48 ore;

– nu aplicati nici un alt produs pe scalp decat cele recomandate.

 

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.