LIFTING PENTRU BUZE

Buzele au un rol foarte important pentru oricine în estetica faciala, dar de cele mai multe ori avem nevoie de mici ajustari pentru a obtine acel aspect perfect simetric, mai plin si mai senzual al acestora. Una din solutiile revolutionare in corectarea micilor imperfectiuni este Liftingul buzelor.

Ce reprezinta Liftingul buzelor?
Buzele ating maturitatea in dezvoltare in jurul varstei de 20 de ani. Odata ce acest proces s-a finalizat, pielea buzelor incepe sa imbatraneasca, buzele isi pierd treptat din volum si devin subtiri si aplatizate. De asemenea alti factori cum sunt aspectul pielii, tesutul adipos, musculatura fetei, dantura si structura osoasa faciala.
In estetica buzelor, nu doar volumul lor determina atractivitatea, ci si conturul si forma lor. Astfel Liftingul buzelor vine in ajutorul dumneavoastra printr-o interventie la nivelul buzei superioare si a colturilor gurii, corectand iregularitatile formei si conturului, reechilibrand proportionalitatea trasaturilor faciale.
Lifting Buze Timisoara
Cum se realizeaza Liftingul buzei superioare?
In medicina exista doua tehnici pentru realizarea interventiei de Lifting al buzei superioare, care difera prin locul de efectuare a inciziei, si anume:
– Liftingul extern;
– Liftingul intern.
Liftingul extern se realizeaza prin trasarea unei incizii de-a lungul zonei curbate de sub nas si inlaturarea unei portiuni din piele. Prin acest mod, se micsoreaza distanta dintre buza superioara si nas, iar buza este ridicata si, in acelasi timp, castiga volum.
Liftingul intern se realizeaza prin efectuarea unei incizii in interiorul nasului si trecerea unei suturi catre partea interioara a buzei superioare. Prin acest mod se poate obtine o suspensie a buzei superioare.
Cele doua proceduri se efectueaza sub anestezie locala si durează aproximativ 20-30 minute.
In urma interventiei pot aparea usoare edeme locale si un mic disconfort care dispare in scurt timp.
lifting-buze-timisoara-beauty-clinic
Cum se realizeaza Liftingul coltului gurii?
Aceasta interventie se adreseaza pacientilor care prezinta buze subtiri, ce au colturile gurii orientate inferior, oferind individului un aspect trist datorita acestui lucru.
Corectarea prin Lifting se realizeaza prin excizia unei elipse de piele de cativa milimetri latime bilateral, deasupra fiecarei buze superioare si sutura tegumentului restant.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.