MARIREA FESELOR CU GRASIME PROPRIE

Ce este interventia de marire a feselor cu grasime proprie?

Marirea feselor cu grasime proprie este o interventie indicata persoanelor ce au o cantitate suficienta de tesut adipos in alte zone ale corpului, insa mult mai putina in zona feselor.

Aceasta interventie este denumita de chirurgii esteticieni lipofilling fesier si este mai putin invaziva decat implantul in fese. Interventia consta in recoltarea de grasime proprie si reinjectarea acesteia in zonele fesiere.

Cum se realizeaza procedura?

Marirea feselor cu grasime proprie, consta in extragerea delicata a tesuturilor grase de regula de pe abdomen, flancuri sau coapse prin liposuctie si reinjectarea acesteia la nivelul feselor. Aceasta procedura este extrem de apreciata, deoarece are un efect dublu, de indepartare a grasimii inestetice de pe diverse zone ale corpului si adaugarea acesteia in fese.

Procedura este una nedureroasa, nu lasa semne, iar marele avantaj consta in folosirea propriei grasimi pe care organismul nu are cum sa o respinga. Procedura dureaza 2-3 ore, se realizeaza cu anestezie locala si nu necesita spitalizare.

Care este candidatul ideal pentru aceasta procedura?

Marirea feselor este recomandata atat femeilor, cat si barbatilor in special atunci cand:

-exista o disproportie intre volumul feselor si restul corpului;

-exista un disconfort de ordin psihologic justificat si datorat aspectului inestetic al feselor;

-fesele sunt plate sau nu au forme pline si rotunjite;

-muschii fesieri sunt atrofiati si persoana are interdictie de a face sport;

-muschii fesieri au fost vatamati in urma unui accident.

 

marire-fese--beauty-clinic-timisoara

marire-fese-shanti-beauty-clinic-timisoara

 

 

 

 

 

 

 

 

Care sunt avantajele acestei proceduri?

Principalul avantaj al acestei proceduri, minim invazive, este folosirea grasimii proprii, pe care organismul nu are cum sa o respinga. De asemenea, modelarea feselor cu grasime proprie confera un aspect foarte natural. Odata revascularizata, grasimea isi pastreaza definitiv volumul.

Grasimea contine o cantitate importanta de celule stem ce au capacitatea de a stimula suplimentar reintinerirea tesuturilor.

Procedura se realizeaza cu anestezie locala. Se vor putea relua activitatile zilnice imediat dupa tratament. Durata de recuperare este minima (24 de ore).

Dureri postoperatorii minime.

Care sunt riscurile interventiei?

– In urma interventiei exista posibilitatea unei jene locale;

– Pot aparea  mici vanatai in urma procedurii, ce vor disparea in cateva zile;

– Pot aparea senzatii trecatoare de amortire a zonelor lipoaspirate.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.