EnglishRomanian

TEOSYAL Global Action

Va doriti o intinerire vizibila pentru toate zonele fetei?

Conceput in Elvetia, in cadrul laboratoarelor TEOXANE, TEOSYAL Global Action este produsul special conceput pentru corectarea ridurilor faciale.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o componenta naturala a pielii ce se regaseste cu precadere in piele si cartilaje. Datorita efectelor sale de umplere, corectare si de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, in industria cosmetica. Acidul hialuronic functioneaza in organism ca un burete retinand apa pentru a mentine zona tratata ferma si catifelata.

Ce este produsul TEOSYAL Global Action?

In prezent, umplerea ridurilor faciale este mult simplificata datorita produsului revolutionar  ridurilor TEOSYAL Global Action. TEOSYAL Global Action este acidul hialuronic,utilizat pentru umplerea ridurilor liniare, a ridurilor nazogeniene mai putin vizibile sau mediu,a pielii deteriorate, a ridurilor peribucale si glabelare. 

Cum se desfasoara tratamentul cu TEOSYAL Global Action?

Tratamentul cu produsul TEOSYAL Global Action se realizeaza prin injectarea in stratul mediu al dermului si este recomandat pentru tratarea ridurilor usoare si moderate ale fetei, ridurile naso-labiale, dintre sprancene si zona periorbitala si periorala.

Cui ii este adresat acest produs?

TEOSYAL Global Action este recomandat atat femeilor cat si barbatilor tineri, ce isi doresc sa isi corecteze ridurile fine sau usor profunde ale fetei.

Care este durata de viata a acestui produs?

Durata de viata a produsului este de 6-9 luni. Acesta durata de viaţă este influentata de mai mulţi factori: volumul injectat, severitatea ridurilor care trebuiesc corectate, tipul de injectare, precum si tipul de piele al pacientului. 

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: