EnglishRomanian

MEZOTERAPIA FACIALA

Va doriti o procedura miraculoasa pentru tenul dumneavoastra?

 Mezoterapia faciala este raspunsul cautat, aceasta terapie fiind un adevarat cocktail al frumusetii

Ce este Mezoterapia faciala?

Mezoterapia faciala supranumita si “cocktailul frumusetii” este o interventie nechirurgicala care se aplica la nivelul fetei, gatului sau decolteului si ajuta la refacerea, in mod natural a tonusului pielii, la estomparea ridurilor si in anumite cazuri la corectarea unor semne si cicatrice. De asemenea tratamentul se poate injecta si in maini avand acelasi efect de reintinerire

Cum se realizeaza terapia?

Tratamentul implica injectari multiple, in mesoderm,a unui compus de substante farmaceutice, vitamine si alte ingrediente cu efecte miraculoase asupra pielii.

Care sunt motivele pentru care puteti apela la Mezoterapie faciala?

In urma expunerilor repetate la radiatiile solare, fata se deshidrateaza si sufera modificari ce il pot afecta iremediabil sau pe termen lung.
Mezoterapia faciala este o binecuvantare pentru tenul oricarei persoane ce doreste sa se bucure de o reintinerire vizibila, estomaparea ridurilor si refacerea fermitatii pielii fetei, dar si decolteului si a mainilor.
De asemenea prin acest tratament va puteti bucura de efectul de retractie al pielii in zonele faciale ce prezintă laxitate (piele cazuta). Astfel, pielea de la nivelul gatului, obrajilor, sau din zona ochilor devine mai ferma, sub actiunea de stimulare a colagenului şi elastinei realizata de substantele injectate.

Care sunt avantajele apelarii la Mezoterapia faciala?

Avantajele acestei interventii sunt multiple.Printre aceste avantaje putem enumera urmatoarele:

  • Nu prezinta contraindicatii;
  • Nu prezinta efecte secundare;
  • Nu interactioneaza cu alte medicamente;
  • Nu necesita recuperare;
  • Nu are reactii alergice.

Cate sedinte sunt necesare?

Durata unei sedinte de mezoterapie este de 30 de minute.
Se recomanda efectuarea a 9 sedinte pe parcursul unui an, sub urmatoarea forma: 3 sedinte timp de 30 de zile. Procedura se poate repeta de 3 ori pe an.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: