EnglishRomanian

LIFTING-UL CU FIRE PDO

Daca va doriti o reintinerire vizibila, eficienta, indelungata si fara incizii chirurgicale, Lifting-ul cu fire resorbabile PDO este solutia dorintelor dumneavoastra!

Cui ii este adresata interventia de Lifting cu fire PDO?

Lifting-ul facial cu fire resorbabile PDO este solutia perfecta pentru persoanele ce isi doresc sa obtina un aspect cu zece ani mai tanar al chipului, dar fara a se supune chinurilor interventiei clasice.Astfel prin acest tratament se stimuleaza reintinerirea pielii crescand totodata elasticitatea acesteia. Prin Lifting-ul cu fire PDO se urmareste imbunatatirea aspectui general al fetei reducand si chiar eliminand ridurile.

Cum se realizeaza aceasta interventie?

Aceasta interventie presupune introducerea unor ace foarte fine incarcate cu mini fire de polidioxanona (PDO) ce vor ramane in piele,cand sunt extrase acele. Varietatea dimensiunilor acelor,confera adaptabilitate la diferite zone si la caracteristicile particulare ale pacientului. Tehnica aceasta ce are la baza implantarea de fire multiple,resorbabile din polidioxanona ofera un efect de Lifting, actionand ca suport pentru tesuturi.Firele incep sa lucreze imediat, insa efectul cel mai vizibil este obtinut dupa 2-3 luni. 

Ce este polidioxanona (PDO)?

Polidioxanona este un material foarte sigur, utilizat in mod frecvent in chirurgia cardiaca. Acesta este resorbabil 100%, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare. 

Ce zone pot fi tratate prin Lifting cu fire PDO?

  • Sprancene: Ridicarea si arcuirea sprancenelor;
  • Barbia dubla: Ingustarea barbiei;
  • Nas: Ridicarea si ingustarea nasului;
  • Gat:procedura non agresiva;
  • Brate:stimuleaza actiunea fibroblastelor;
  • Interiorul coapselor: Revitalizeaza productia de elastina si colagen;
  • Fese: Netezirea pielii si uniformizarea acesteia;
  • Abdomen: stimuleaza sistemul limfatic;

Cat dureaza procedura si care sunt rezultatetele, obtinute in timp?

Procedura este simpla si rapida, fiind realizata in 15-30 minute. De asemenea aceasta este recomandata pentru toate tipurile de piele. Rezultatele sunt de lunga durata, si variaza intre 12-18 luni.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: