MARIREA BUZELOR

MARIREA BUZELOR - Shanty Beauty Clinic Timisoara

Daca va doriti un zambet mai atragator cu buze voluptoase care sa debordeze de senzualitate si frumusete, interventia de marire a buzelor este metoda cea mai sigura si mai eficienta pentru a obtine rezultatul dorit.
Buzele voluptoase au fost asociate mereu cu tineretea si frumusetea, dar cele mai multe dintre noi avem nevoie de mici ajustari pentru a obtine un aspect mai plin al acestora, fiind nevoite sa apelam la interventia de marire a buzelor.

Ce reprezinta marirea buzelor?
Buzele joaca un rol extrem de important in estetica faciala a unui individ, dar de cele mai multe ori acestea necesita mici ajustari pentru a conferii un aspect tanar, frumos si pentru a se armoniza cu fata.
Marirea buzelor consta intr-o procedura simpla, sigura si in acelas timp spectaculoasa ca rezultat, ce poate avea un caracter definitiv sau temporar (8-18 luni) in functie de substanta utilizata. Marirea buzelor (augmentarea buzelor) este una din interventiile de medicina estetica cele mai solicitate in prezent si se poate realiza cu mai multe substante, cea mai eficienta fiind acidul hialuronic.

Ce presupune marirea buzelor?
Marirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic este cea mai sigura interventie la nivelul buzelor si se poate realiza in aproximativ 30-45 minute. De asemenea este nedureroasa realizandu-se sub anestezie locala si totodata nu necesita internare.

Marirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic - Timisoara                                         Marirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic - Timisoara

 

 

 

 

 

Acidul hialuronic pentru marirea buzelor folosit de Shanti Beauty Clinic este Teosyal Kiss, un produs elvetian de ultima generatie, recunoscut si utilizat la nivel mondial de catre chirurgia estetica, acesta continand 100% acid hialuronic  ce confera o  marire naturala, senzuala si estetica a buzelor. Acest produs pe baza de acid hialuronic este puternic cross-linkat ceea ce ii asigura un efect mai indelungat. Persistenta produsului este estimata intre 8-18 luni, in functie de cantitatea injectata si de organismul fiecarui pacient. Rezultatele obtinute in umra injectarii acestui acid hialuronic au fost excelente, oferind, o marire naturala a volumului buzelor, cu un contur senzual frumos reliefat.

Botox - Marire naturala a volumului buzelor - Timisoara

Care sunt efectele obtinute?

 • Confera un aspect natural, atragator discret sau proeminet al buzelor;
 • Defineste conturul buzelor;
 • Confera volum buzelor;
 • Sterge ridurile din jurul gurii;
 • Ridicarea comisurii bucale;
 • Hidrateaza pielea in profunzime.

Marirea buzelor cu acid hialuronic - Beauty Clinic Timisoara

Ce etape trebuie parcurse inainte de marirea buzelor cu acid hialuronic?
Se recomanada ca inainte cu cel putin 7 zile de a recurge la procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic, sa fie oprit consumul de aspirina sau a antiinflamatorilor.

Ce etape trebuie parcurse dupa efectuarea procedurii de marire a buzelor cu acid hialuronic?

 • Evitati consumul de alcool in primele 24 de ore de la procedura;
 • Timp de 48 de ore nu efectuati miscari agresive in zona tratata, doar un masaj bland;
 • Timp de o saptamana nu va expuneti la temperaturi extreme (frug intens, sauna, solar);
 • De asemenea, timp de 7 zile, evitati exercitiile fizice solicitante.

Care sunt contraindicatiile acestei proceduri?
Se contraindica marirea buzelor cu injectarea de acid hialuronic la pacientele care au:

 • sensibilitate crescuta sau reactii alergice la acid hialuronic;
 • boli autoimune;
 • herpes labial activ;
 • infectii la nivelul cavitatii bucale;
 • boli sangvine.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro