EnglishRomanian

Liftingul sprancenelor

Liftingul sprancenelor, secretul unei priviri luminoase si patrunzatoare!

Ce reprezinta Liftingul sprancenelor?

Odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde fermitatea si elasticitatea, acest fenomen al deplasarii pielii in jos, numit ptoza, fiind foarte frecvent. Liftingul sprancenelor este o interventie chirurgicala estetica prin care sunt ridicate sprancenele lasate, sprancenele creand aspectul de incruntare.

Cine poate apela si care sunt motivele ce va determina sa apelati la interventia de lifting al sprancenelor?

Pe masura ce inaintam in varsta fibrele care sustin sprencenele isi pierd din fermitate. Acest fenomen contribuie la aspectul imbatranit al fetei de aceea daca va doriti o metoda eficienta prin care sa stergeti 10 ani de pe chipul dumneavoastra, atunci liftingul sprancenelor este cea mai buna solutie.

 

Pe langa efectele estetice vizibile operatia de lifting al sprancenelor va poate oferii si o imbunatatire considerabila a campului vizual.

Cum se desfasoara interventia?

Interventia chirurgicala de ridicare a sprancenelor se efectueaza prin practicarea a doua mici incizii in zona supero-externa a sprancenelor. Prin aceasta interventie, sprancenele sunt ridicate cu circa 6-8 mm. Operatia se efectuează, in general, cu anestezie locala si dureaza circa 30 de minute.

Care sunt etapele post-operatorii?

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: